Bilskador

 

Ditec® lackkorrigering

Lacken på din bil kan repas och skadas av allt från buskar, oförsiktiga tvättmetoder och annan aggressiv kontakt, till trädnedfall, fågelspillning, insekter och andra föroreningar som påverkar bilens finish negativt. Med anpassade metoder och gedigen kunskap kan vi bearbeta lackytan för att återställa och höja både kondition och glans. Behandlingen är främst framtagen med begagnade bilar i åtanke men ofta kan även fabriksnya bilar vara i behov av viss korrigering inför t ex lackskyddsbehandling.
Läs mer »

 

Ditec® polering och vaxning

Polering och vaxning är en traditionell behandling inom bilvård, hos oss utförd med moderna produkter och metoder för ett långvarigt och skinande resultat. Behandlingen rengör, fräschar upp och ger ett gott grundskydd för lackerade ytor mot smuts, salt och beläggningar.
Läs mer »

 

Ditec® strålkastarrenovering

Låt slitna och gulnade strålkastare bli som nya igen! Noggrann rengöring av plasten tillsammans med slipning och polering tar effektivt bort både repor och beläggningar. Därefter appliceras skyddsbehandling för långvarigt resultat – du får bättre ljusstyrka och bilens trafiksäkerhet ökar.
Läs mer »

 

Ditec® lagning av stenskott/stenskottslagning

Se till att snabbt laga stenskott i vindrutan så minskar du risken för en ruta som spricker och måste bytas. Du undviker också att få fukt och smuts i skadan, vilket gör resultatet av lagningen sämre. Själva lagningen tar ofta inte mer än timme och med halv- och helförsäkring betalar du bara en låg självrisk för att få bra sikt igen.
Läs mer »

 

Ditec® riktning av bucklor

Du kan enkelt få bort små, men irriterande, bucklor på exempelvis dörrar och baklucka med en behandling där bucklorna varsamt trycks och slätas ut från insidan av din bil. Behandlingen görs över dagen och påverkar inte lackens yta, vilket ger dig en ny bil till låg kostnad.
Läs mer »

 

Ditec® spot repair

Vi lackerar dina skadade delar på bilen med den senaste tekniken och vår ambition är att du ska få tillbaka bilen senast nästkommande dag. Till skillnad från traditionell billackering försöker vi begränsa lackeringen till det skadade området. För att kunna göra en riktig bedömning av skadan måste vi göra en visuell besiktning.
Läs mer »

 

KCR-optimering

Med KCR-optimering ökar din bils motoreffekt och ger dig ett bättre vridmoment. Du får upp till 20 procent bättre effekt under huven, vilket ger dig snabbare omkörningar samtidigt som utsläppen av koldioxid minskar. I de flesta fall minskar även bränsleförbrukningen.
Läs mer »