Tvättservice och Rekonditionering

 

Ditec® tvätt och städning

Regelbunden biltvätt och städning gör inte bara bilen snygg. Det motverkar att lacken mattas och håller bilens interiör fräsch. Låt oss proffs handtvätta och städa din bil för ett skonsamt underhåll som lönar sig över tid.
Läs mer »

 

Ditec® invändig rengöring

Då och då behövs en lite mer grundlig genomgång av bilens interiör. Vår invändiga rengöring ger en om-fattande uppfräschning av din bils insida. Du får optimal sikt från välputsade bilrutor, en kupé, säten och bagage som noggrant dammsugits och minsta detalj är rentorkad från damm, fett och smuts. Kompletteras med fördel med Ditec® klädseltvätt vid behov.
Läs mer »

 

Ditec® helrekonditionering

Från yttre till inre skönhet. Vi kan göra en helrekonditionering av din bil. Då avfettar vi kaross, motor och motorutrymme. Vi maskinpolerar och ger lacken ett vax för långvarigt skydd mot smuts, salt och trafikfilm. Invändigt dammsuger vi, putsar fönster och tvättar instrumentpanelen. Som avslutning fräschar vi upp lister, däcksidor och fälgar.
Läs mer »

 

Ditec® klädseltvätt

Vårda din bilklädsel med hetvattentvätt. Med effektiva och skonsamma smutslösande medel bearbetas fläckar av fett, olja, mat och dryck och klädseln blir fräsch igen. Genom att hålla klädseln ren bevarar du också färg och struktur och kan njuta av en nybilskänsla längre.
Läs mer »

 

Ditec® motortvätt

Vägpartiklar, smuts, olja, fett och andra avlagringar gör snabbt att det blir trist och tråkigt omkring den dyraste komponenten i din bil. Se till att ge din bil de bästa förutsättningarna med en behandling som gör motor och motorutrymmet rent igen. Då kan du även enkelt kontrollera och fylla på vätskor utan att smutsa ned dig i onödan.
Läs mer »