Ditec® Lackskyddsbehandlingar

Ditec®s filosofi är att redan när bilen är ny försöka skydda de mest utsatta delarna för att hålla bilen i nyskick så länge som möjligt. Det svenska klimatet gör att din bil utsätts för extrema påfrestningar på bl.a. lacken. Salt, fukt och grus är en kombination som fräter, bleker, repar och åldrar lacken i förtid. Därför är en av våra lackskyddsbehandlingar en god investering.

Vi erbjuder tre lackbehandlingar vilka samtliga är premiumalternativ inom respektive segment. Oavsett vilken av våra behandlingar du väljer har du fattat ett klokt beslut som ger dig en lättskött bil i åratal.

 

En lackbehandling hos oss ger:
– Ökad slitstyrka så att lacken blir mer tålig mot yttre påverkan
– Ökad glans och lyster
– Smuts och vattenavvisande lackyta
– Minskat behov av tvätt
– Upp till 9 års systemgaranti

Ditec® Original

Ditec® Original var den första lackkonserveringen på marknaden 1977 och har satt standarden inom lackskydd sedan dess. Ditec® Original lackkonservering sker i fem steg och består av två polymerer i ett lager vardera. Det första lagret fyller igen lackens porer och förseglar den. Det andra lagret härdar med det första och bildar en mycket tålig skyddande hinna. Behandlingen skyddar lacken mot till exempel UV-strålar, gör underhållet enklare och håller lacken blank och fin. Med Ditec® Original lackkonservering återbehandlar vi lacken var 18:e månad. 9 års systemgaranti.
Läs mer »

Ditec® Ceramic Ultra

Ditec® Ceramic Ultra är en unik keramisk tvåkomponentsbehandling. Ett första lager bildar en hård yta som skyddar mot mekanisk påverkan, UV-strålar och kemikalier. Nästa lager är hydrofobt och bildar en extremt hård, smuts- och vattenavvisande glaskeramisk yta som gör lacken skinande blank. Med Ditec® Ceramic Ultra lackbehandling gör vi en årlig kontroll av lacken på din bil och rengör den med anpassade metoder. 9 års systemgaranti.
Läs mer »

Ditec® Ceramic Light

Ditec® Ceramic Light är en keramisk enkomponentsbehandling som är mycket smuts- och vattenavvisande samt ger ett bra skydd mot UV-strålar, föroreningar mm. Behandlingen ger en fin glans och håller bilen mycket lättskött över tid. Med Ditec® Ceramic Light lackbehandling gör vi en årlig kontroll av lacken på din bil och rengör den med anpassade metoder. 3 års systemgaranti.
Läs mer »